Sherpa Law assisted the owner of Chocolaterie Ickx, Dragee and Rosenberg with the acquisition of the entire share capital of both Pralibel N.V. and Pralifood N.V.

....Sherpa Law heeft de eigenaar van Chocolaterie Ickx, Dragee en Rosenberg begeleid bij de overname van het gehele aandelenkapitaal van Pralibel N.V. en Pralifood N.V.

De overnemer, een Nederlandse onderneming, is eigenaar van de in Essen (België) gevestigde onderneming Chocolaterie Ickx, evenals van haar zusterondernemingen Dragee en Rosenberg. Deze ondernemingen leveren niet alleen door hen ontwikkelde en geproduceerde chocoladedelicatessen aan (banket)bakkers en chocoladespeciaalzaken in België en Nederland, maar exporteren daarnaast ook naar o.a. het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Japan, Australië en de Verenigde Staten.

De Belgische onderneming Pralibel werd in 1993 opgericht als artisanale chocolaterie. Later werd ook Pralifood opgericht. Beide ondernemingen zijn actief in het hogere segment van de (internationale) chocolademarkt en produceren samen een assortiment van ruim 200 verschillende pralines, goed voor een dagelijkse totaalproductie van 10 ton. Naast de wereldwijde export van haar praline-assortiment beschikt Pralibel inmiddels ook over concept stores (franchising) in meer dan 40 landen.

Met de overname van Pralibel en Pralifood doelt de eigenaar van Chocolaterie Ickx, Dragee en Rosenberg op een strategische expansie van haar productie en exportnetwerk.

Voor meer informatie over deze transactie kan u terecht op de volgende website:

http://www.dvo.be/artikel/51691-pralibel-in-handen-van-eigenaar-chocolaterie-ickx/

De koper van Pralibel en Pralifood werd bijgestaan door het corporate/M&A-team van Sherpa Law, onder leiding van Kurt Faes en Lars Raedschelders.

Voor verdere vragen en informatie kan u steeds contact opnemen met Lars Raedschelders.

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Sherpa Law a assisté le propriétaire de Chocolaterie Ickx, Dragee et Rosenberg avec l'acquisition de l'ensemble du capital de Pralibel S.A. et Pralifood S.A.

L'acquéreur, une société hollandaise, est le propriétaire de la société Chocolaterie Ickx, établie à Essen (Belgique), ainsi que ses sociétés sœurs Dragee et Rosenberg. Les sociétés fournissent des friandises en chocolat, conçues et produites par eux-mêmes, aux pâtissiers en Belgique et aux Pays-Bas, et exportent également vers les États-Unis, l'Allemagne, le Japon, l'Australie et le Royaume-Uni.

La société belge Pralibel a été fondée en 1993 comme une manufacture artisanale. Pralifood fut fondée plus tard. Les deux sociétés sont actives sur le marché du chocolat exclusif et produisent ensemble un assortiment de plus de 200 différentes pralines, avec une production quotidienne totale de 10 tonnes. En plus de l'exportation dans le monde entier de sa gamme de pralines, Pralibel dispose aussi de concept stores (franchises) dans plus de 40 pays.

Avec l'acquisition de Pralibel et Pralifood, le propriétaire de Chocolaterie Ickx, Dragee et Rosenberg aspire à une expansion stratégique de sa production et de son réseau d'exportation.

Vous trouvez plus d'informations sur cette transaction sur le site web suivant :

http://www.dvo.be/artikel/51691-pralibel-in-handen-van-eigenaar-chocolaterie-ickx/

L'acquéreur de Pralibel et Pralifood a été assisté par l'équipe de corporate/M&A de Sherpa Law, dirigée par Kurt Faes et Lars Raedschelders.

Pour des plus amples renseignements, veuillez contacter Lars Raedschelders.

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Sherpa Law assisted the owner of Chocolaterie Ickx, Dragee and Rosenberg with the acquisition of the entire share capital of both Pralibel N.V. and Pralifood N.V.

The acquirer, a Dutch based company, is the owner of the Belgian companies Chocolaterie Ickx (located in Essen), as well as its affiliate companies Dragee and Rosenberg. These companies not only supply in-house developed and own produced high-end chocolate delicacies to confectionaries and chocolatiers in Belgium and the Netherlands, but also export their products to other countries such as the UK, Germany, Japan, Australia and the USA.

The Belgian company Pralibel was founded in 1993 as an artisanal chocolate factory, while Pralifood was established a few years later. Today, Pralibel and Pralifood are both active in the high-end (international) chocolate market and produce over 200 different types of pralines, accounting for an aggregate daily production of 10 tons. Finally, besides the global distribution of its range of chocolates, Pralibel also fanchises concept stores in over 40 countries.

Through the acquisition of Pralibel and Pralifood, the owner of Chocolaterie Ickx, Dragee and Rosenberg is able to expand its production capacity and strengthen its distribution network.

We refer to the following website for more information on this transaction:

http://www.dvo.be/artikel/51691-pralibel-in-handen-van-eigenaar-chocolaterie-ickx/

The buyer of Pralibel and Pralifood was assisted by the corporate/M&A-team of Sherpa Law, led by Kurt Faes and Lars Raedschelders.

For further questions and information, please contact Lars Raedschelders.

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