Julie Raymaekers vervoegt het Sherpa Law team.

Sherpa Law blijft groeien en breidt haar activiteiten verder uit. Met de toetreding van recent Mr. Dirk De Groot en nu ook Mr. Julie Raymaekers wordt de afdeling Estate Planning binnen Sherpa Law verder uitgebouwd.

Sherpa Law is een ondernemend advocatenkantoor dat zich specialiseert in fiscaal recht, vennootschapsrecht, ondernemingsrecht en vermogensrecht. Deskundigheid, duurzame waardecreatie en kennisdeling staan centraal in onze no-nonsense aanpak op maat van onze cliënten. Ondernemers en hun familie, hun ondernemingen en hun partners (Private bankers, boekhouders, accountants, bedrijfsrevisoren) worden vanuit een passie voor het vak bijgestaan door ervaren experts. Vanuit deze benadering is de verdere uitbouw van het expert center Estate Planning, een team dat in aantal leden en ervaring exponentieel stijgt, een logische volgende stap.

Julie Raymaekers behaalde in 2016 haar diploma Master in de Rechten aan de Vrije universiteit Brussel en specialiseerde zich verder in het fiscaal recht (ManaMa Fiscaal Recht aan de Universiteit Antwerpen - 2017).

Julie is ingeschreven aan de Balie van Antwerpen en zal zich toeleggen op de advisering en begeleiding van ondernemers en vermogende particulieren bij het uitwerken van hun vermogensplanning. Zij komt terecht in een bijzonder talentvolle groep van advocaten die met ongelofelijk veel deskundigheid en enthousiasme elke uitdaging van welke grootorde ook, aangaan.

Julie is te bereiken op julie.raymaekers@sherpalaw.be of 03/500.05.00

Nederlands
Français
English