Lars Raedschelders en Gonne Knaepen versterken het Corporate/M&A team van SherpaLaw

Lars Raedschelders studeerde in 2003 af aan de Universiteit Antwerpen en vervolmaakte zijn opleiding met een aanvullend Masterdiploma in het Vennootschapsrecht aan de KU Brussel in 2006.

Hij is ervaren in het begeleiden van overnames, joint ventures en herstructureringen van bedrijven, alsook in het opstellen en onderhandelen van diverse types van commerciële overeenkomsten en geschillenbeslechting.

Lars verleent zowel nationaal als grensoverschrijdend advies aan een breed scala van ondernemingen, hetzij van KMO tot beursgenoteerd, van ambachtelijk tot hoogtechnologisch, van familiebedrijf tot VC investering.

Vanuit een bijzondere interesse voor het ondernemerschap heeft Lars deze kennis uitgediept als Group Legal Counsel van de holding Xtrion NV, die onder meer de activiteiten controleert van Melexis NV, genoteerd op NYSE Euronext Brussel, alsook van de holding Elex NV, die belangen heeft in onder meer Fremach International NV en, voorheen, in Standard de Liège SA.

Lars legt zich voornamelijk toe op het Vennootschapsrecht, Fusies en overnames (M&A), Ondernemingsrecht en Intellectuele eigendom.

Gonne Knaepen behaalde een Master in de Rechten aan de KU Leuven in 2014 en een LL.M in European Competition Law & IP aan de Université de Liège in 2015.

Zij heeft deelgenomen aan de internationale pleitwedstrijd, de European Law Moot Court, waarbij zij samen met haar team de derde plaats behaalde in de finale bij het Europese Hof van Justitie te Luxemburg.

Gonne legt zich voornamelijk toe op het Vennootschapsrecht, Fusies en overnames (M&A), Ondernemingsrecht en Intellectuele eigendom.

Nederlands
Français
English