Sherpa Law begeleidt DanZep Hotel Real Estate CV met vastgoedtransactie voor het eerste easyHotel op Belgische bodem.

Sherpa Law heeft Danzep Hotel Real Estate CV begeleid bij het opstellen, onderhandelen en uitvoeren van de transactiedocumentatie voor de aankoop van een hotel-vastgoedproject in Brussel.

Danzep Hotels, master franchisenemer van het easyHotel concept in de Benelux zal het eerste easyHotel in België openen in het historisch centrum van Brussel. Het nieuwbouw hotel, gelegen in de Zilverstraat, zal haar deuren openen in de tweede helft van 2016 en bevat 107 kamers verdeeld over 8 etages. Danzep Hotels heeft de afgelopen jaren succesvol drie hotels geopend te Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Naast deze drie Nederlandse vestigingen is de easyHotel-groep actief in 8 landen (o.a. in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten ) en heeft de groep wereldwijd 20 hotels in portefeuille. Met de opening van haar nieuwe vestiging in Brussel, komt DanZep Hotels tegemoet aan haar plannen om jaarlijks een nieuwe vestiging te openen in een stadscentrum in de Benelux.

EasyHotel richt zich via een unieke budget formule op zakenreizigers en toeristen die voordelig in een stadscentrum wensen te overnachten. De hotelketen maakt onderdeel uit van de internationale easyGroup die bekend staat voor haar low cost vliegtuigmaatschappij easyJet en tal van andere bedrijven zoals easyCar en easyMobile. Easygroep is tevens actief in 18 landen en staat bekend voor het franchisen van haar activiteiten.

Danzep Hotels werd bijgestaan door het corporate/M&A team van Sherpa Law onder leiding van Kurt Faes.

Indien u nog vragen heeft of meer informatie wenst, kan u hiervoor steeds contact opnemen met Kurt Faes.

Voor meer informatie, kan u terecht op onderstaande websites:

http://easyhotelbenelux.com/news/news-detail/2014/11/06/eerste-easyhotel-in-belgi%C3%AB

http://www.easyhotel.com/nl/

Nederlands
Français
English