Sherpa Law begeleidt de overname van aandelen van DVN NV door WIJS BVBA

Sherpa Law begeleidde de aandeelhouders van DVN NV bij de overdracht van hun aandelen aan creative agency WIJS BVBA gedurende alle fasen van deze overdracht, gaande van de voorbereiding van de overdracht, de onderhandelingen alsook de begeleiding van alle overnamedocumenten.

Het communicatiebureau DVN NV, gespecialiseerd in interactieve marketing en direct marketing, groeide uit tot een van de toonaangevende Belgische kantoren en zette als reclamebureau de voorbije 30 jaar tal van strategische marketingtrajecten op voor grote merken als BMW, Leonidas, Toerisme Vlaanderen, Brouwerij De Brabandere, …

Wijs BVBA wordt als één van de pioniers inzake digital agency erkend en werkt nationaal en internationaal strategische partnerships uit met klanten zoals KBC, AXA Bank, Delta Lloyd, Jetair, BPost en De Lijn. Zij deelt met DVN NV dezelfde datadriven mindset en focus op lange termijn-relaties.

DVN NV zal een deel worden van Wijs BVBA. De werknemers van DVN verhuizen naar de kantoren van Wijs aan de Voorhavenlaan in Gent. Samen zijn zij goed voor een80-tal on- en offline marketing experten. Door het bundelen van de krachten zal een synergie ontstaan waarvan beide bedrijven zullen profiteren, en zullen deze samen uitgroeien tot het "agency of the future".

DVN NV werd in de hele operatie geadviseerd en bijgestaan door de heer Luc Jonckheere, Senior Legal Counsel bij Sherpa Law.

Indien u nog vragen heeft of meer informatie wenst, kan u hiervoor steeds contact opnemen met luc.jonckheere@sherpalaw.be

Voor meer informatie, zie:

http://www.dvn.be

https://wijs.be

Nederlands
Français
English