Sherpa Law neemt deel aan dodentocht: 100 km voor het goede doel

Op vrijdag 12 augustus 2016 neemt Sherpa Law de handschoen op. En wat voor één. Vier leden van het Sherpa Law team nl. Jo Roseleth, Peter Meeuwssen, Caroline Maes en Stephanie Allard staan aan de start van de 47ste editie van de Dodentocht. Missie : geld inzamelen voor Mobile School (www.mobileschool.org).

De Dodentocht is iedereen bekend. Dit jaar staat de 47ste editie op de agenda. Ondertussen is dit internationaal event ook uitgegroeid tot een heus monument. Deze 100 km ‘wandelwedstrijd’ blijft veel mensen aanspreken en – zoals menigeen inmiddels weet – gaat Sherpa Law geen uitdaging uit de weg. Gewapend met een al dan niet getraind lichaam, een gezonde dosis enthousiasme en ambitie maar vooral ook nieuwsgierig hoeveel keer we onszelf onderweg gaan tegenkomen, trekken we vrijdag richting Bornem.

Maar Sherpa Law zou Sherpa Law niet zijn als we niet verder kijken dan enkel de uitdaging op zich. Wij hebben de mogelijkheid om aan soortgelijke manifestaties te kunnen deelnemen, doch niet iedereen is dit gegund. We hebben aan deze tocht dan ook een financiële uitdaging gekoppeld dewelke integraal zal toekomen aan Mobile School (www.mobileschool.org). Mobile School engageert zich onder het motto ‘als een kind niet naar school kan dan brengen we de school naar het kind’. Arnoud Raskin, de oprichter van Mobile School, zet zich reeds enkele jaren in om wereldwijd straatkinderen te helpen om zichzelf te ontwikkelen met behulp van mobiele schoolkarretjes. Het is zeker de moeite waard om hun website even te bezoeken.

De wetenschap dat we dit onder meer doen om Mobile School te steunen, zal onvermijdelijk ook voor ons op de moeilijke momenten een belangrijke steun zijn.

Uiteraard is iedereen welkom die zin heeft om mee te wandelen of ons aan te moedigen. Iedere deelnemer kan ook via de app van de Dodentocht live gevolgd worden.

 

Vanwege het hele Sherpa Law team!

Nederlands
Français
English