Sherpa Law neemt deel aan het Antwerp Classic Car Event

Het ACCE is een 2-daags Classic Car Event dat wordt opgebouwd rond het vertrek van de Tour Amical, een gerenommeerde rally voor Classic Cars naar Europese bestemmingen. Dit jaar kan de 13de editie van de Tour Amical rekenen op een deelnemersplateau van 272 enthousiaste teams.

Plaats van afspraak voor de 6e editie van het ACCE zijn De Gedempte Zuiderdokken (Waalse & Vlaamse Kaai) te Antwerpen.

De eerste editie van het ACCE ging van start in mei 2011 aan de Gerlachekaai met maar liefst 4.500 bezoekers die 850 oldtimers kwamen bewonderen, ondertussen is het ACCE een vast waarde geworden onder de Antwerpse oldtimer evenementen met vorig jaar maar liefst 12.000 bezoekers en 1.000 classic cars. Het spectaculaire laden van de prachtige bolides en de talrijke randactiviteiten lokken niet alleen de uitgebreide fanclub van de deelnemers maar biedt oldtimer fans en geïnteresseerden de mogelijkheden om hun passiete delen.

Bovendien worden er 2 rondritten georganiseerd. Op zaterdag 30 april vindt de Antwerp Classic Tour plaats. Op zondag 1 mei wordt voor de eerste maal de Antwerp GT Tour georganiseerd. Beide rally's zullen een parcours afleggen doorheen het prachtige Kempenlandschap met start en aankomst op de site van het ACCE.

Meer informatie over het event vindt u op de website van ACCE.

We ontvangen u graag op onze stand voor een drankje en een aangename babbel tussen 10u en 18u.

Jo Roseleth

Managing Partner

Nederlands
Français
English