Sherpa Law neemt deel aan het driedaagse internationale AIJA Seminarie te Boedapest

Sherpa Law (vertegenwoordigd door Lars Raedschelders) neemt deel aan het driedaagse internationale AIJA Seminarie te Boedapest: 'It's all about money - Making & securing payments in M&A transactions'.

Betalingsverplichtingen zijn een van de belangrijkste aspecten binnen elke M&A transactie. Hun praktisch belang reikt veel verder dan het waarborgen van een vlotte overdracht van de prijs. Betalingsverplichtingen zijn immers reeds pertinent in een zeer vroeg stadium van het overnameproces en blijven belangrijk tot lang na de closing van de overname (o.a. wanneer claims worden ingesteld ingeval van inbreuk op de verklaringen & waarborgen). Het rechtswetenschappelijk interactief programma van dit M&A seminarie behandelt in het bijzonder de valkuilen en vraagstukken die zich kunnen stellen gedurende de redactie en onderhandeling van de M&A overnamedocumenten. Bovendien gaat dit M&A seminarie verder dan de loutere redactionele en juridische issues: het biedt tevens informatie over de commerciële achtergrond en motieven van betalingsverplichtingen in M&A transacties.

AIJA, staat voor 'international organization of young lawyers' en is de enige organisatie die zich specifiek toelegt op het samenbrengen van advocaten jonger dan 45 jaar en dit op internationaal niveau.

De relevante evoluties in de M&A wereld en de belangrijkste conclusies van dit seminarie zullen in een latere nieuwsbrief worden toegelicht.

Nederlands
Français
English