Sherpa Law versterkt haar Estate Planning team met Mr. Robby Ackermans

Sherpa Law is een ondernemend advocatenkantoor dat zich specialiseert in fiscaal recht, ondernemingsrecht, M&A, herstructureringen en vermogensplanning. Deskundigheid, duurzame waardecreatie en kennisdeling staan centraal in onze no-nonsense aanpak op maat van onze cliënten. Ondernemers en hun familie, hun ondernemingen en hun partners (boekhouders, accountants, bedrijfsrevisoren, financiële instellingen) worden vanuit een passie voor het vak bijgestaan door ervaren experts. En deze werkwijze slaat enorm aan, niet enkel bij onze zeer gewaardeerde cliënten.

Het is dan ook met groot genoegen u te mogen bevestigen dat het Estate Planning Team van Sherpa Law recentelijk werd versterkt met de komst van Mr. Robby Ackermans.

Robby heeft meer dan 21 jaar ervaring als fiscaal advocaat aan de Brusselse Balie. Hij kan bogen op een jarenlange praktijk in de meest diverse aspecten van het fiscaal recht. Robby heeft onder meer talrijke bedrijfsreorganisaties en vastgoedherstructureringen begeleid. Ook in onderhandelingen met de diverse (fiscale) overheden weet hij zich te onderscheiden door zijn correcte maar uiterst gedreven focus.

De uitgesproken interesse van Robby gaat evenwel uit naar de vermogens- en successieplanning zowel nationaal als internationaal. Daarbij mogen ook aspecten van immigratie en emigratie niet uit het oog worden verloren. Indien nodig adviseert Robby ook bij fiscale regularisaties. Door zijn bijzonder gedreven en hands-on benadering, wordt Robby ook vaak als een ‘trusted advisor’ beschouwd door velen van zijn cliënten.

Met de komst van Robby Ackermans steekt Sherpa Law haar ambities op het vlak van Estate Planning niet onder stoelen of banken. Wij zijn ervan overtuigd dat Robby met zijn ervaring de juiste persoon is om ons Sherpa Law team mee te laten groeien.

24 november 2017

 

Nederlands
Français
English