Sherpa Law werkt mee aan het TANDEM-project KU Leuven-UCL

Sherpa Law Partner Tom Vanraes (Corporate & Commercial) verzorgt op 11 mei 2016 in de Rechtsfaculteit van de KU Leuven, samen met Minister van Justitie Koen Geens en baron André Alen, tot voor kort Voorzitter van het Grondwettelijk Hof, en een select gezelschap van professionals uit de juridische wereld, de slotactiviteit van het TANDEM-project.

Het TANDEM-project betreft een uitwisselingsproject tussen Nederlandstalige studenten die Juridisch Frans volgen aan de KU Leuven en Franstalige studenten die Juridisch Nederlands volgen aan de UCL. Deze studenten hebben in oktober tandems gevormd en sindsdien met hun tandempartner een mooi parcours afgelegd, dat ze binnenkort zullen samenvatten in een portfolio. Gemeenschappelijke activiteiten, telefoongesprekken, online-conversaties en dergelijke meer hebben bijgedragen tot de verbetering van hun taalbeheersing. En dat was ook het doel van deze studenten, die vrijwillig maar bewust in dit project zijn gestapt omdat ze beseffen dat de kennis van de tweede landstaal wel degelijk een troef zal zijn op de arbeidsmarkt.

Sherpa Law Partner Tom Vanraes is een gewezen student van beide universiteiten (KU Leuven en UCL) en is dan ook verheugd zijn medewerking aan dit project te kunnen geven.

Nederlands
Français
English