Vacature: Advocaat – Corporate & M&A

Sherpa Law is een ondernemend advocatenkantoor dat de ambitie heeft om op termijn uit te groeien tot een gevestigde waarde in de advocatuur. Ons team specialiseert zich in fiscaal recht, ondernemingsrecht, M&A, herstructureringen en vermogensplanning. Deskundigheid, duurzame waardecreatie en kennisdeling staan centraal in onze no-nonsense aanpak op maat van onze cliënten. Ondernemers en hun familie, hun ondernemingen en hun partners (Private bankers, boekhouders, accountants, bedrijfsrevisoren) worden vanuit een passie voor het vak bijgestaan door ervaren experts.

SHERPA LAW heeft vestigingen in Brussel en Antwerpen.

De praktijkgroep M&A is een ervaren team van meer dan 7 specialisten , en legt zich toe op onder meer fusies en overnames, joint ventures, venture capital, onroerend goed transacties, financieringen, corporate litigation enz…

In het kader van de verdere groei van ons kantoor te Antwerpen zijn we op zoek naar een (M/V):

Advocaat – Corporate & M&A

Functiebeschrijving

Je begeleidt cliënten inzake nationale en internationale (overname) transacties en vennootschapsdossiers. Je wordt daarbij ondersteund door onze gedreven en ervaren teamleden. Je draagt bij aan (interne) seminaries over actuele vennootschapsrechtelijke en andere juridische topics en werkt tevens mee aan de externe communicatie over dergelijke nieuwigheden.

Profiel

Je beschikt over een masterdiploma in de rechten en over 3 tot 6 jaar relevante ervaring in het opstellen en onderhandelen van (internationale) contracten, als advocaat of inhouse jurist, gekoppeld aan een goede algemene achtergrond in handels- en vennootschapsrecht. Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en een zeer goede kennis van het Frans en Engels (bijkomende talen of buitenlandse studeer/werkervaring zijn een pluspunt). Je hebt zin in ondernemen en beschikt over een creatieve en teamgerichte ingesteldheid gekoppeld aan goede communicatievaardigheden. Je werkt zelfstandig en beschikt over uitstekende juridische capaciteiten.

Aanbod

In onze professionele omgeving krijg je de kans om je volledig te ontplooien. Hiertoe krijg je van bij de start een grote verantwoordelijkheid, betrokkenheid en maximale ondersteuning. Naast een uitdagende werkomgeving waarin je de mogelijkheid krijgt om je te ontwikkelen tot een specialist in je vakgebied, biedt SHERPA LAW een aangename werkomgeving waarin de teamspirit bijzonder belangrijk is. SHERPA LAW biedt je uiteraard een aantrekkelijke vergoeding.

Referentie

Als je je aangesproken voelt door deze vacature, verzoeken wij je contact op te nemen met Mr. Kurt Faes via mail kurt.faes@sherpalaw.be (CV + begeleidend schrijven).

Uw sollicitatie wordt vanzelfsprekend strikt vertrouwelijk behandeld.

Nederlands
Français
English