Zo begon het 5 jaar geleden

Sherpa Law - een nieuwe naam, maar ervaring te over

Jo RoselethTom Vanraes en Alain Claes richten samen het kantoor Sherpa Law op. Zij leerden elkaar kennen bij De Broeck Van Laere & Partners, waar zij allen al sinds 2007 vennoot waren.

Het kantoor is gefundeerd op drie complementaire pijlers” stelt Mr. Jo Roseleth “Fiscaal recht, ondernemingsrecht en vermogensrecht en -planning zijn stuk voor stuk uitdagende gebieden waar u zich als ondernemer in begeeft. Sherpa Law begeleidt u hierbij. Net als de gidsen in het Himalayagebergte zijn wij bij Sherpa Law samen met u op weg, zetten we ambitieuze expedities op en zorgen wij voor op maat gemaakte oplossingen voor steile hellingen. Sherpa Law staat naast u om samen een ideaal parcours uit te stippelen in het complexe kluwen van wetgeving, rechtspraak en rechtsleer. Om samen met u aan de top te geraken”. 

Sherpa Law is een ondernemend advocatenkantoor dat zich specialiseert in de bovengenoemde takken. Deskundigheid, duurzame waardecreatie en kennisdeling staan centraal in onze no-nonsense aanpak op maat van onze cliënten” bevestigt Mr. Tom Vanraes.

Ondernemers en hun familie, hun ondernemingen en dit in samenwerking met hun andere adviseurs (boekhouders, accountants, bedrijfsrevisoren, bankiers…) worden vanuit een passie voor het vak bijgestaan door onze ervaren experts. De combinatie van deze juridische ervaring en de dynamiek van een onafhankelijk en creatief team ambieert dan ook de top in haar vakgebied” voegt Mr. Alain Claes er aan toe. “Als u uw eigen Mount Everest op wil, begeleidt Sherpa Law u tot boven met de juiste bagage en een stevige portie doorzettingsvermogen”.

Een fantastisch en leerrijk avontuur. Het kantoor is ondertussen uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met enthousiaste collega's en een erg dankbaar cliënteel. The story continues…

Nederlands
Français
English