Missie

Sherpa Law heeft als missie: ‘ondernemers helpen te ondernemen’. Dit impliceert dat we zowel ondernemers als hun adviseurs dagelijks bijstaan om duurzaam te ondernemen binnen een correcte juridische context.

Wij worden gedreven door onze ondernemerszin. De drive om telkens weer initiatief te nemen en opportuniteiten te ontdekken, kenmerkt het hele Sherpa Law team. Deze optimistische filosofie, geloof in groei en in het belang van een kwaliteitsvolle dienstverlening vinden we terug bij al onze medewerkers en kenmerkt onze missie.

Ondernemen is een zaak van passie om vooruit te gaan en te groeien, dat ondervinden we zelf elke dag opnieuw. Ons ultieme doel is om met onze klanten een uniek partnership aan te gaan en een toegevoegde waarde te bieden bij de uitbouw van hun organisatie. Door de vertrouwensband die we met onze klanten opbouwen, creëren we langetermijnrelaties waarbij onze diepgewortelde kennis van de klant, de nodige sectorervaring en anticiperend engagement kernboodschappen zijn.

Als vertrouwenspersoon van de ondernemer willen we een sparring partner zijn bij het maken van strategische keuzes, voor zichzelf of voor zijn onderneming.

 Visie

De juridische context en juridische noden veranderen, worden complexer en strategischer. Wij geloven dat een multidimensionale benadering van de cliënt de beste aanpak is om onze missie te realiseren.

We definiëren ‘multidimensionaal’ op twee niveaus:

  1. Sherpa Law is een ‘multi-niche’ – kantoor: sterke juridische specialismen (‘niches’) werken intensief samen (‘kruisbestuiving’) om de cliënt de best mogelijke juridische oplossing te bieden.

  2. Sherpa Law is bovendien een ‘multi-disciplinair’ – kantoor: vanuit een sterke, eigen identiteit, geloven we absoluut in de samenwerking met andere bedrijfseconomische adviseurs om de cliënt de best mogelijke bedrijfsoplossingen te bieden.

Onze visie stoelt op een intensieve samenwerking tussen mensen met verschillende specialismen en verantwoordelijkheden. We investeren daarom in een team-gedreven organisatie waar mensen vanuit hun kwaliteiten verantwoordelijkheid kunnen opnemen.

 

 


....Sherpa Law staat naast u om samen een ideaal parcours uit te stippelen in het complexe kluwen van wetgeving, rechtspraak en rechtsleer.
..Sherpa Law est à vos côtés pour tracer la voie idéale dans les méandres complexes de la législation, de la jurisprudence et de la doctrine.
..Sherpa Law TO FILL IN....
— Sherpa Law